TWS:n avulla saat parhaimmat kuljetusvaihtoehdot tarpeisiisi!

Trans World Shipping Oy on suomalainen kuljetus- ja huolintaliike, joka on erikoistunut kansainvälisiin kuljetuksiin ja huolintaan. Asiakkaamme ovat enimmäkseen ulkomaankauppaa harjoittavia vienti- ja tuontiyrityksiä.

Yritys on perustettu v. 2005 ja toimistollamme työskentelee 4 henkilöä. Pystymme palvelemaan teitä joustavasti ja nopeasti asiantuntemuksella.

Hoidamme kaikenlaiset kuljetukset ympäri maailman. Kuljetusten lisäksi tarjoamme käyttöönne varastointi- ja huolintapalvelut. Huolintapalveluihimme kuuluvat mm. tariffiointi, tullaukset, dokumentointi ja jatkokuljetukset.

Meillä on laaja kokemus kansainvälisten kuljetusten järjestelystä. Olemme koonneet vuosien varrella kattavan ja luotettavan agenttiverkoston, jonka avulla hoidamme kuljetukset hyvissä käsissä perille asti.

Kuljetukset

Hoidamme sekä vienti- että tuontikuljetukset maailmanlaajuisesti, yhteistyössä huolella valitun agenttiverkoston kanssa. Kuljetamme rahtisi tarvittaessa ovelta ovelle.

Tullaus ja huolinta

Hoidamme puolestanne tullauksen ja siihen liittyvän dokumentoinnin. Autamme teitä tarvittaessa huolinnan joka vaiheessa.

Varastointi

Tullivarastomme sijaitsevat Vuosaaressa, Vantaalla ja Turussa. Varastointi onnistuu sekä lyhyt- että pitkäaikaisesti.

Neuvonta ja asiakaspalvelu

Räätälöimme ratkaisut toiveidenne mukaisesti jokaiseen tarpeeseen. Selvitämme asian kuin asian nopeasti ja ammattitaidolla.

Ammattilaisemme auttavat mielellään.

Tiimimme

TWS

Trans World Shipping

Trans World Shipping Oy
Heidehofintie 2
FI-01300 Vantaa
Y-tunnus: 1950025-9

010-6177 200

tws@tws.fi

Valitettavasti meillä et kuule jonotusmusiikkia.

Riina Nihti
010-6177201

riina.nihti@tws.fi

Pauliina Kilpeläinen
Kati Renholm
010-6177202

kati.renholm@tws.fi

Reetta Halkonen
010-6177205

operations@tws.fi